Go' røv? Forskere finder mænds favorit-numse

Foretrækker mænd deres kvinde med en god stor og fyldig numse, eller vil de egentlig gerne have en kvinde med lidt mindre fylde? Forskningen har talt.
Forklaringen på, hvilken type røv, mænd foretrækker, findes i fortiden. Dengang gik mændene ubevidst efter en kvinde, der kunne føde dem gode børn, og de regler gælder altså stadig, når det kommer til kvinders numser ...
Forklaringen på, hvilken type røv, mænd foretrækker, findes i fortiden. Dengang gik mændene ubevidst efter en kvinde, der kunne føde dem gode børn, og de regler gælder altså stadig, når det kommer til kvinders numser ... SCANPIX arkiv

Det vrimler med smukke og populære kendis-kvinder som Kim Kardashian, der ofte og gerne viser deres fyldige numse frem. Og de hyldes for deres fylde, men hvad vil en mand egentlig gerne selv have?

Det har forskere fra Texas Universitet kigget nærmere på, og de har fundet frem til spændende ny viden, der især vil glæde enhver dansk kvinde med en god rund røv.

LÆS OGSÅ: Puha, ro på: Livet bliver bedre med alderen

Fylde og flotte numser er et hit

Næste gang din kæreste driller dig med din ladeport, så skal du blot smile og være glad, for han mener det højst sandsynlig ikke (alt) for ondt.

Forskningen viser nemlig, at mænd foretrækker en numse med former, skriver Health.com.

LÆS OGSÅ: Er det farligt at bide negle?

Studiet har fundet frem til, at mænd ikke som sådan er tiltrukket af størrelsen på numsen, men det at den er flot formet … Så en kvinde med en lille numse, der har en flot form, er også attraktiv for mænd.

Eric Russel er en af forskerne bag studiet, og han er overrasket over resultaterne, fortæller han. De viser nemlig, at mænd ikke kigger på størrelsen, men på hvordan numsen er formet, og hvordan den sidder på kroppen.

LÆS OGSÅ: Antal sexpartnere? Det gør du, når kæresten spørg

Den må ikke være for flad, fortæller han.

Men hvorfor nu det?

Jo, forklarer han, svaret skal findes tilbage i vores rødder, hvor en numse, der er formet og stritter lidt, er tegn på frugtbarhed. Dengang gik mændene ubevidst efter en kvinde, der kunne føde dem gode børn, og de regler gælder altså stadig, når det kommer til kvinders numser.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.