Go' aften-værtinde kan blive choko-kannibal

Den gravide tv-værtinde Lisbeth Østergaard har fået en noget speciel gave: En æske chokolader med sit nøgne, gravide billede printet på.
Lisbeth Østergaard bliver i foråret mor til en lille dreng sammen med kæresten, Ralf Christensen.
Lisbeth Østergaard bliver i foråret mor til en lille dreng sammen med kæresten, Ralf Christensen. Foto: BJØRN LARSEN CLAUS/POLFOTO

Som det fremgår af Lisbeth Østergaards Instagram-profil, så er den gravide tv-værtinde meget begejstret for søde sager i den søde ventetid.

Måske derfor har den 34-årige tv-vært modtaget en æske chokolader med billeder af sig selv på. Men her er der tale om helt særlige billeder - nemlig billeder fra hendes forside på magasinet "Gravid," hvor Østergaard i bedste Demi Moore-stil poserer i intet andet end en underdel og sin store, gravide mave.

Det fremviser hun på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

- Den dag, hvor nogen printede mig på chokolade... Det er go' gas, skriver hun til æsken med de lækre, mundrette stykker af sig selv på.

Det er ved at være lige oppe over for Lisbeth Østergaard, der kan se frem til en lille forårsbaby, når hun nedkommer med sit og kæresten Ralf Christensens første barn, som bliver en dreng.

Imens går ventetiden med at hygge, bage og bygge rede, viser billeder på hendes Instagram-profil.

Se billedet af Lisbeth Østergaard som chokolade her: http://instagram.com/p/y4w-PEPZcJ/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.