Glemte blondetrusser hitter på Facebook, men: Ingen vil kendes ved dem

En hyleskæg efterlysning fra en kro på Ribe-egnen er et kæmpe hit på Facebook.
Ingen har henvendt sig om de glemte trusser. Det er da ellers et par nydelige underbenklæder ...
Ingen har henvendt sig om de glemte trusser. Det er da ellers et par nydelige underbenklæder ... Foto: Ansager Hjørnekro

De fyrer den pænt meget af Ansager Hjørnekro. I hvert fald blev der til en fest lørdag aften gået så meget til den på kroen, at en af gæsterne helt glemte sit gebis, mens en anden (det kan i teorien værre samme person) kom hjem uden trusser.

Ansager Hjørnekro lavet efterfølgende et Facebook-opslag, hvor man efterlyste ejerne af de glemte objekter. Og det opslag er 'gået viralt', som det hedder på moderne dansk, når et opslag spreder sig på det sociale medie.

"Endnu en super god aften/nat på Hjørnekroen. Skulle du være kommet hjem uden dine tænder i overmunden, eller er du vågnet op uden dine trusser, kan vi måske hjælpe," lyder den hjælpsomme formulering i Facebook-opslaget.

Ejeren af Hjørnekroen, Hanne Rasmussen, fortæller til TV SYD, at kroen skam tit bringer billeder af gæsternes glemte sager på Facebook.

- Det er ikke ualmindeligt. Tingene bliver hurtigere hentet på den måde. Men det plejer selvfølgelig at være nogle mere ordinære ting, siger hun.

Gebisset blev fundet under en bænk på kroen, mens trusserne lå i døren på vej ud til baglokalet. Mandag morgen blev gebisset hentet, men foreløbig har ingen ville kendes ved trusserne.

- Der var ingen af de unge piger, der ville kendes ved trusserne. Jeg forventer altså ikke, at trusserne bliver hentet af nogen, fortæller Hanne Rasmussen til TV SYD.

Endnu en super god aften nat på Hjørnekroen. Skulle du være kommet hjem uden dine tænder i overmunden eller er du vågnet op uden dine trusser kan vi måske hjælpe.Kan udlevet diskret ved bagdøren.

Posted by Ansager-Hjørnekro on 1. november 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.