Glat vej: To dræbt i ulykke ved Randers
To biler er fredag morgen kørt sammen. En 42-årig kvinde og hendes syvårige søn har mistet livet ved ulykken.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Det er ikke mere end en uge siden, at tre mennesker blev dræbt og adskillige kvæstet i en trafikulykke ved Horsens, da en lastbil bankede op i de forankørende biler.
Det er ikke mere end en uge siden, at tre mennesker blev dræbt og adskillige kvæstet i en trafikulykke ved Horsens, da en lastbil bankede op i de forankørende biler. Scanpix: Brian Rasmussen


En 42-årig kvinde og hendes syvårige søn mistede fredag morgen livet i en trafikulykke, oplyser Østjyllands Politi

Ulykken skete cirka klokken kvart i otte fredag morgen på Fårupvej i den lille by Nørbæk, som ligger nordvest for Randers.

- Der er tale om to biler, der er kørt sammen, og to personer er dræbt, fortalte Marianne Morgen, der er kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi, fredag morgen.

- De to dræbte befandt sig i den samme bil, lyder det fra Marianne Morgen, som oplyser, at årsagen til ulykken var glat føre.

Føreren af den anden bil, som var impliceret i ulykken, er ifølge Østjyllands Politi kommet lettere til skade.

Flere politikredse oplyser fredag morgen til Ritzau, at der er meget glat, navnlig i det jyske.

Hos Sydøstjyllands Politi, som dækker den østlige del af Jylland mellem Kolding og Skanderborg, melder politiets vagtchef om isslag. Men bilisterne i kredsen har formået at undgå uheld.

Værre har morgentrafikken set ud i Nordjylland, hvor politiets vagtchef melder om otte uheld i området fra Aalborg ned gennem Himmerland i de tidlige timer.

Hos Østjyllands Politi oplyser Marianne Morgen, at politiet fredag eftermiddag er færdig med at underrette de pårørende.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.