Gitte Nielsen om danskerne: De kaldte mig latterlig

”Du er latterlig” og ”Tag hjem til Hollywood” var tilråb, som Gitte Nielsen var vant til at høre, når hun besøgte Danmark. Men noget er forandret. Folk er pludselig flinke. Og Gitte er glad.
Gitte og hendes italienske mand, Mattia Dessi, og hundene Tootsie og Joker er i Danmark, fordi Gitte fortiden har sit eget talkshow på Kanal 4
Gitte og hendes italienske mand, Mattia Dessi, og hundene Tootsie og Joker er i Danmark, fordi Gitte fortiden har sit eget talkshow på Kanal 4 Foto: SCANPIX arkiv

Af redaktionen, FEMINA, Aller Media

Når Gitte Nielsen før i tiden besøgte hjemlandet Danmark, flygtede hun direkte fra lufthavnen hjem til sin mor for at undgå grimme tilråb fra folk. Det fortæller hun i et interview med FEMINA i denne uge.

- Jeg ved ikke, hvorfor folk har været så flinke, men det har været alle tiders at være her denne gang, siger Gitte med et skævt smil.

Gitte og hendes italienske mand, Mattia Dessi, og hundene Tootsie og Joker er i Danmark, fordi Gitte er vært på ”Gitte Talks” på Kanal 4. De har i flere måneder været i Danmark, hvor hun ellers kun har været på sporadiske besøg i sit voksne liv.

- For 15 år siden kunne jeg ikke lide at komme her, jeg tog direkte fra lufthavnen og hjem til min mor, for jeg kunne gå ned ad Strøget og høre folk sige: ”Du er latterlig”, eller: ”Go back to Hollywood!”. Jeg synes, det dér jantelovshalløj er blevet bedre.

Lise Rønne fik stress – og sagde sit job op. Læs, hvordan det skete på Femina.dk

Måske ikke overraskende er voksenmobning et af emnerne i ”Gitte Talks”.

Skønhedskirurgi og utroskab får også en tur i Gittes studie-sofa. Hun er god til at få gæsterne til at tale om intime og svære ting med publikum på. Gitte lever af reality-tv og tv-shows. Selv siger hun, at hun ikke har været verdens bedste mor. At hun formentlig ikke har drukket sin sidste drink – hun falder i, og det er, hvad det er, op på hesten igen. Og hvis hun selv kunne vælge, ville hun nok ikke leve sit liv om på præcis samme måde.

Hvilken personlighedstype er du? Find den i enneagrammet på Femina.dk

- Nogle ting HAR jeg jo lært af ... Jeg er altid hoppet i swimmingpoolen, og en gang imellem var der vand i, og en gang imellem var der ikke – og så slog jeg hovedet. Det har gjort ondt, men jeg er blevet bedre til at tage chancer og prioritere. Jeg er faktisk så glad og tilfreds i dag, siger Gitte Nielsen til FEMINA.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.