Gift ved første blik: Nu rykker Line og Michael teltpælene op

Det er ved at blive virkelighed for "Gift ved første blik"-parret Michael og Line, som nu rykker teltpælene op og flytter til New York.
Mens Michael kan se frem til at starte på nyt job efter ferien, skal Line igang med at søge arbejde. 
Mens Michael kan se frem til at starte på nyt job efter ferien, skal Line igang med at søge arbejde.  Foto: Scanpix arkiv

Det er ved at blive virkelighed for "Gift ved første blik"-parret Michael og Line.

Om blot en uge river de endelig teltpælene op og flytter til New York.

Det skriver realityportalen.dk

Efter programmet, hvor seerne kunne se kærligheden spire mere og mere mellem det unge par, sagde Michael ja til et spændende job som regnskabschef hos den danske verdenskendte arkitekt Bjarke Ingells virksomhed BIG i den amerikanske kæmpeby.   

Og nu er de altså klar til at tage afsted. Inden hverdagen begynder helt, skal parret dog lige nå at nyde solen på den anden side af atlanten. 

Ferie og farvel 

– Vi har nu endelig fået alt med visum på plads, og vi flyver til New york om en uge. Derefter flyver vi direkte videre på ferie til Mexico og Cuba i tre uger. Derfor skal den næste uge gå med at sige en masse ‘på gensyn’ til familie og venner her i Danmark, siger Michael til Realityportalen.dk.dk

Mens Michael kan se frem til at starte på nyt job efter ferien, skal Line igang med at søge arbejde. Ifølge Realityportalen.dk håber hun at kunne få en fod indenfor hos FN, Det Danske Konsulat eller nogen lignende.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.