Ghita Nørby i nyt kjole-stunt: Se billederne

Ghita Nørby vækker igen opsigt med et anderledes kjolevalg.
Ghita Nørby vakte opsigt til Copenhagen Fashion Week i en laksefarvet voluminøs kjole.
Ghita Nørby vakte opsigt til Copenhagen Fashion Week i en laksefarvet voluminøs kjole. Foto: Copenhagen Fashion Week/Scanpix

Selvom dåbsattesten vidner om en alder på 81 år, er skuespiller Ghita Nørby ikke bleg for at trække i nye, moderne kollektioner.

Den folkekære skuespillerinde vakte i foråret mere end almindelig opsigt, da hun mødte op til bal hos dronningen i en voluminøs mørkerød kjole, som på de sociale medier blandt andet blev sammenlignet med en moderkage.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var denne kjole, der skabte stor debat på de sociale medier tilbage i marts. Foto: Scanpix/arkiv

Og nu gør Ghita Nørby det igen. Til et modeshow med designer Nicholas Nybro under den igangværende Copenhagen Fashion Week havde Ghita Nørby igen trukket i en opsigtsvækkende kjole. Den laksefarvede sag minder lidt om den mørkerøde forgænger med sit snit og volumen. Og det er ikke overraskende den samme designer, der står bag de to kjoler. 

Den nye kjole er den del af Nicholas Nybros kollektion 'SS17 - more than a number', der ifølge designerens hjemmeside en hyldest til det, som ingen af os kan undgå - det at blive ældre.

Det er designeres Nicholas Nybro, der står Ghita Nørbys kjole, der blev vist frem på Copenhagen Fashion Week. Foto: Copenhagen Fashion Week/Scanpix

Ghita Nørbys kjolevalg til dronningens fest blev et hot emne på de sociale medier, og også blandt Avisen.dk's læsere blev kjolen debatteret flittigt. 2290 deltog i en afstemning om, hvorvidt Ghitas kjole var 'flot' eller 'flop'. 72 procent mente, at "Ghita Nørby ser klovnet ud i kjolen. Hun skulle have valgt en anden". 25 procent gav dog skuespilleren kredit for hendes kjolevalg og svarede "Ghita Nørby ser skøn ud. Det er et modigt og sejt valg"

Copenhagen Fashion Week løber af stablen i den danske hovedstad i disse dage og fortsætter indtil i morgen fredag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.