Gerrard gør straks en forskel for LA Galaxy

Steven Gerrard scorede en gang og havde andel i to scoringer mere i sin MLS-debut for Los Angeles Galaxy.
Robbie Keane og Steven Gerrard gjorde en stor forskel for LA Galaxy i MLS-kampen fredag aften. Her fotograferet i en anden kamp tidligere på måneden. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Robbie Keane og Steven Gerrard gjorde en stor forskel for LA Galaxy i MLS-kampen fredag aften. Her fotograferet i en anden kamp tidligere på måneden. (AP Photo/Mark J. Terrill) Foto: Mark J. Terrill/AP

Den engelske fodboldspiller Steven Gerrard gjorde med det samme en stor forskel for sin nye klub Los Angeles Galaxy i MLS-ligaen.

Gerrard scorede en gang og havde en stor aktie i to andre scoringer i sejren på 5-2 over San José Earthquakes sent fredag aften i Carson i Californien.

San José kom hurtigt foran 2-0 og sendte Los Angeles-holdet til tælling tidligt i kampen.

Steven Gerrard udlignede til 2-2 efter 37 minutter, hvor han modtog en tilfældig bold fra en modstander i straffesparksfeltet.

Kun syv minutter forinden havde den tidligere Liverpool-spiller tilkæmpet sig et straffespark, som Robbie Keane scorede på.

Efter lidt mere end en times spil scorede Robbie Keane igen og igen var det på Steven Gerrards forarbejde. Gerrard sendte et frispark i retning mod Keane, og han svigtede heller ikke denne gang.

Ingen af de to spillere var imidlertid færdige. Gerrard fik overliggeren til at ryste godt og grundigt med et skud fra lang afstand, og Robbie Keane scorede en gang mere og kunne notere sig for sit andet hattrick i USA-karrieren.

Los Angeles Galaxy har scorede 20 mål i holdets seneste fem ligakampe i Nordamerikas bedste fodboldliga, MLS.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.