Gasudslip i Glostrup sender fire på sygehus

Pelsvirksomheden Kopenhagen Fur er afspærret efter et gasudslip. Ingen personer er i fare, oplyser politiet.
Fire ansatte på pelsvirksomheden Kopenhagen Fur i Glostrup, blev kørt til undersøgelse på hospitalet efter et udslip af røggas på virksomheden fredag eftermiddag. Der var ingen fare for beboere i området i forbindelsemed udslippe. (Kenneth Meyer/POLFOTO)
Fire ansatte på pelsvirksomheden Kopenhagen Fur i Glostrup, blev kørt til undersøgelse på hospitalet efter et udslip af røggas på virksomheden fredag eftermiddag. Der var ingen fare for beboere i området i forbindelsemed udslippe. (Kenneth Meyer/POLFOTO) Foto: KENNETH MEYER/POLFOTO

Fire ansatte på pelsvirksomheden Kopenhagen Fur er kørt til undersøgelse på hospitalet efter et udslip af røggas på virksomheden fredag eftermiddag.

Politi, brandvæsen og Kemisk Beredskab er til stede ved virksomheden på Langagervej 60 i Glostrup, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Røggassen driver mod øst og er aftagende. Den er ikke til fare for beboerne i området eller andre personer, men politiet advarer om, at man skal undgå at opholde sig i røgen - især hvis man mærker en lugt af rådden fisk eller hvidløg.

Kemisk Beredskab foretager målinger i området, blandt andet for at finde ud af, hvor længe afspærringen skal vare.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.