Gang i hjulene: Jysk firma køber 20 traktorer i storhandel

- Det vækker optimisme i erhvervet, når vi kan lave en handel på så mange enheder til én kunde, siger salgschef for John Deere i Danmark, Lars Frederik Henningsen
- Det vækker optimisme i erhvervet, når vi kan lave en handel på så mange enheder til én kunde, siger salgschef for John Deere i Danmark, Lars Frederik Henningsen Scanpix

Danmarks måske største traktorhandel på over 20 enheder til én kunde er netop afsluttet på Nordens største landbrugsudstilling Agromek, som i disse dage finder sted i messecenteret Herning.

Murer- og entreprenørfirmaet Kaj Bech i Holstebro i Vestjylland har købt 20 nye John Deere-traktorer, som skal bruges i virksomheden til forskellige opgaver fra byggesektoren til anlægssektoren, primært i Vestjylland, hvor virksomheden holder til.

- Det vækker optimisme i erhvervet, når vi kan lave en handel på så mange enheder til én kunde, fortæller salgschef for John Deere i Danmark, Lars Frederik Henningsen, til maskinbladet.dk.

Det er John Deere-forhandleren Herborg Smede- og Maskinforretning i Vestjylland, som skal stå for leveringen af de mange traktorer, som ligger i interval fra 30 til 150 hestekræfter.

Otte af traktorerne er udstyret med trinløs transmission, som gør traktorerne i stand til at køre med en variabel hastighed uafhængigt af motorens omdrejninger fra 0 til 40 kilometer i timen helt trinløst.

Den trinløse transmission sparer diesel for Kaj Bech:
- Vi har i forvejen trinløs transmission i flere traktorer, og vi har opdaget en brændstofbesparelse på 20 procent, og det er meget vigtigt for os, da vi kører lige fra 600 til 2.000 timer om året, påpeger Karl Christian Christensen, teamchef hos Kaj Bech til maskinbladet.dk.

Tilbuddet på de mange traktorer har været i udbud hos fire forskellige leverandører, og Herborg Smede- og Maskinforretning blev valgt af flere årsager:

- Først og fremmest var prisen i orden, og dernæst tiltalte værkstedet i Herborg os rigtig meget, når man kommer ind på værkstedet går mekanikerne ikke sløset og dovn rundt - de løber nærmest og altid med et smil på løben - det er service, og den eneste måde vi er sikret, når vi har brug for dem 365 dage om året, siger han til maskinbladet.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.