Gal landmand-Ole forsvarer swinger-hobby

Det har påvirket landmanden Ole Andersen at blive udsat for negative kommentarer på de sociale medier.
- Jeg synes ikke, at der er noget galt i det, jeg gør, så jeg vil gerne afmystificere alt det der, siger Ole Andersen.
- Jeg synes ikke, at der er noget galt i det, jeg gør, så jeg vil gerne afmystificere alt det der, siger Ole Andersen. Foto: Scanpix/arkiv

Det har slidt hårdt på Danmarks vel nok mest omtalte landmand for tiden, Ole Andersen, at være med i TV 2-programmet Landmand søger kærlighed.

Det fortæller han selv i lørdagens udgave af Go’ Morgen Danmark.

Den 52-årige økologiske landmand har i det meget populære datingprogram fortalt, at han går i swingerklub. Ole Andersen har også dyrket sex med én af de tre kvinder, som besøgte hans gård, og det resulterede blandt andet i, at en anden kvinde forlod programmet, fordi hun følte, hun var i en ’pornobule’.

Det har fået flere seere til tasterne, og ikke alle tilbagemeldinger har været lige gode.

- Jeg har nogle nevøer og niecer, og det var rigtig træls for dem at høre og se det der. Nu har de fortalt om deres onkel, der var med i det her program.

- Jeg blev både ked og gal og ærgerlig over det, siger han til tv2.dk.

En hemmelighed

Ole Andersens swinger-hobby forblev en hemmelighed selv for produktionsholdet bag programmet. Det var først, da han i en pause fortalte det til Lene Beier, værten, at det blev et tema i programmet. De diskuterede, om det var en god idé at fortælle det til kvinderne.

- Jeg synes ikke, at der er noget galt i det, jeg gør, så jeg vil gerne afmystificere alt det der. Og det var nok det, der fik mig til at lægge kortene på bordet og være ærlig og fortælle om det, siger Ole Andersen.

Ole Andersens forhold til den lokale swingerklub har siden ført til masser af drama i programmet. Jalousi og usikkerhed har fået to kvinder til at forlade programmet, mens Gitte fortsat er med i programmet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.