Gagas forlovede: Sådan scorede jeg hende

Skuespilleren Taylor Kinney havde hed kemi med sangerinden under indspilningerne til hendes musikvideo, og straks opstod der sød musik.
Taylor Kinney er helt gakket med Lady Gaga.
Taylor Kinney er helt gakket med Lady Gaga. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Der opstod sød musik mellem Taylor Kinney og Lady Gaga, da den 34-årige skuespiller medvirkede i den 29-årige sangerindens video til nummeret "Yoü and I" i sommeren 2011.

Efter tre og et halvt års forhold faldt tv-stjernen på knæ for sin Grammy-vindende Gaga, og under et nyligt tv-program afslørede skuespilleren, hvordan han egentligt scorede hende.

- Vi havde det rigtig hyggeligt sammen under indspilningerne, og jeg syntes, vi havde kemi, fortalte Kinney i talkshowet "Watch What Happens Live".

- Vi filmede til langt ud på morgenen - helt til ved fire-fem tiden, og bagefter udvekslede vi kontaktoplysninger. Et par uger efter optagelserne havde vi stadig kontakt til hinanden, og derfra er resten historie, røbede "Chicago Fire"-skuespilleren, der friede til Gaga på valentinsdag.

- Vi har ikke en gang været forlovet i et år, så lige nu er vi stadig ved at finde ud af, om det skal holdes i Los Angeles eller New York, fortalte Kinney om den store dag.

Tidligere har Lady Gagas gode ven, den legendariske jazz-sanger Tony Bennett, løftet lidt af brudesløret for den store dag, som bliver fyldt med kjole, kage og den aldrende crooner, skrev avisen The New York Post.

- De spurgte mig, om jeg ville synge til deres første dans, og selvfølgelig vil jeg det, fortalte den 89-årige charmør, der optrådte med Gaga i Danmark tilbage i juli måned under Copenhagen Jazz Festival.

Kinney og Gaga, som bærer det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta, annoncerede forlovelsen på hendes Instagram-profil kort tid efter valentinsdag.

Med en strålende stor og hjerteformet ring med initialerne S og T bagpå, flashede den forelskede sangerinde sin romantiske nyhed.

- Han gav mig sit hjerte valentinsdag, og jeg sagde JA!, lød det fra Gaga.

Se det søde billede her: http://instagram.com/p/zLTE0fJFNd/?modal=true

Og se musikvideoen, der bragte parret sammen, her: https://www.youtube.com/watch?v=X9YMU0WeBwU

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.