Gaffatape: De utrolige ting, det kan bruges til

Skrønen om, at gaffatape kan bruges til alt, er ikke opstået ud af ingenting – der findes virkelig mange pudsige ting, det kan bruges til, og vi fortæller her om et par af dem.
Gaffatape burde hedde mirakel-tape, fordi det kan holde sammen på næsten hvad som helst
Gaffatape burde hedde mirakel-tape, fordi det kan holde sammen på næsten hvad som helst Scanpix

Enhver mand med respekt for sig selv har en rulle gaffatape liggende i skuffen, og enhver kvinde i nød bør ty til et stykke af det. Good Housekeeping har kigget nærmere på, præcis hvilke gode ting den berømte grå tape kan bruges til.

Få inspiration her.

Klister klister

Det er ironisk, men fordi gaffatape klister så meget, så er den god til at fjerne andre ting, der klistrer. Har du et klistermærke siddende på et glas, du ikke kan få af, så prøv at gnubbe et stykke tape på det og se om ikke det ryger med af, når du i et ordentlig ryk hiver gaffatapen af.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du altid bruge de ydre løgringe

Beskytter dine vorter

Ja, det lyder lidt underligt. Men du kan beskytte og faktisk mimimere dine vorter med gaffatape. Du skal naturligvis gå til lægen med dem, men indtil du får den rette behandling, kan et stykke gaffatape beskytte vorten og sørge for, den ikke smitter. Tapen sidder så godt fast, at det ikke ryger af, selvom du bevæger dig.

Glas-åbner

Har du et glas med syltetøj eller andet, der binder, så kan du forsøge at åbne låget med gaffatape. Tag et stykke tape, sæt halvdelen fast på låget og brug resten til at rive låget op med ved at rive i den retning, det skal op i.

LÆS OGSÅ: Få bugt med hård hud under fødderne

Fjerner hunde-hår

Har du  en hund, en kat eller et andet kæledyr, der fælder, så tag noget tape og dyp det på den flade, hvor hårene sidder. Det er især godt på overflader, der binder hårene til sig, for her skal der skrappe midler til.

Holder styr på ledningerne

Har du endnu ikke haft tid til at pakke dine ledninger ordentlig ind hjemme i stuen, så hjælp dig selv til at holde lidt mere styr på rodet og rul et stykke gaffatape omkring dem.

Det er ikke kønt, men så er der styr på ledningerne, og det samme kan du gøre med kabler og ledninger, der skal pakkes i en kasse. Det sørger for, at de mange ting ikke filtrer sammen.

LÆS OGSÅ: Seks overraskende facts: Det vidste du ikke om din kat

Kan bruges til nødløsning

Ja, gaffatape kan bruges til meget, og har du en skraldespand, der er knækket, eller andet du har brug for at holde sammen for en kort periode, indtil du finder en ny løsning, så klarer gaffatape ærterne.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.