Gæv dreng hjalp blødende kvinde - nu leder hun efter ham

En cirka 10-årig dreng udviste handlekraft, da han forleden hjalp en kvinde, som var faldet og lå og blødte. Nu vil hun gerne takke sin redningsmand - eller rettere redningsdreng.
Kvinden vil så gerne takke den kvikke dreng, som kom til og hjalp hende efter hendes grimme fald, der kostede hende en brækket næse.
Kvinden vil så gerne takke den kvikke dreng, som kom til og hjalp hende efter hendes grimme fald, der kostede hende en brækket næse. Scanpix - arkivfoto

En blond, spinkel og cirka 10 år gammel dreng reagerede med overskud og heltemod, da han for nogle dage siden hjalp en kvinde, der var faldet og lå blødende på asfalten.

Uheldet fandt sted lørdag 21. marts omkring klokken 13 ved ruinen Sct. Ibs Kirke i Roskilde, og kvinden, som faldt, hedder Marianne Ganes. Hun har nu henvendt sig til Roskilde Avis i håb om, at avisen kan hjælpe hende med at finde frem til drengen, som hun frygteligt gerne vil takke - og indstille til en dusør for hans snarrådighed og hurtige reaktion.

- En knægt med sådan en handlekraft har et stort potentiale, og han har fortjent al den ros han kan få for den flotte reaktion, siger Marianne Ganes til Roskilde Avis, der beretter, at uheldet skete, da Marianne Ganes med hænderne i lommen kom gående ved indgangen til Sct. Ibs Kirke.

Brækkede næsen

Lige pludselig hang hun fast med den ene fod og faldt pladask og ramte jorden med hovedet og knæene. Hun nåede ikke at tage fra med hænderne og lå forslået og blødende på jorden, da den gæve dreng stoppede på cyklen og spurgte, om hun var okay.

Det var hun slet ikke, kunne hun mærke, og drengen stod af sin cykel, hjalp hende op og sikrede sig, at hun kom godt videre.

Marianne Ganes beskriver ham som cirka 10 år gammel, blond, spinkel, med cykelhjelm på - og kørende på en ny cykel. Selv er hun rødhåret, ikke så høj og bar en brun frakke. Hun fortæller, at hun stadig er slemt forslået efter uheldet, hvor hun brækkede sin næse.

Kender man drengen, kan man sende en mail til journalisten på Roskilde Avis, som så formidler kontakten. Mailen er: [email protected]

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.