Fyrstepar går i Mary og Frederiks fodspor

I slutningen af 2014 ventes fyrstinde Charlene af Monaco at nedkomme med tvillinger, oplyser hoffet.
Fyrstinde Charlene af Monaco er gravid med tvillinger.
Fyrstinde Charlene af Monaco er gravid med tvillinger. Foto: Lionel Cironneau/AP

Fyrst Albert II af Monaco og hans hustru, fyrstinde Charlene, skal have tvillinger, når fyrstinden ventes at nedkomme i slutningen af året. Det oplyser fyrstedømmet torsdag.

- Fyrsten og fyrstinden af Monaco er glade for at kunne oplyse, at de venter tvillinger, lyder det i en erklæring fra hoffet.

Fyrsteparret blev gift med pomp og pragt i Monaco tilbage i 2011.

Tvillinger vil overtage fyrst Alberts søster Carolines plads som de nærmeste i rækken til den monegaskiske trone.

Det er første gang, at den 36-årige tidligere konkurrencesvømmer Charlene Wittstock, som kommer fra Sydafrika, skal være mor.

Det er imidlertid ikke første gang, at den 56-årige fyrst Albert bliver far. Han har tidligere anerkendt faderskabet til to børn, som ifølge nyhedsbureauet dpa dog ikke er i spil i tronfølgen, da de er født uden for ægteskab.

Fyrst Albert har en amerikansk-født datter, Jazmin, som nu er 22 år, og en yngre søn, Alexandre, fra et tidligere forhold med en Air France-stewardesse.

IOC-medlemmet Albert og Charlene mødte hinanden tilbage i 2000 i forbindelse med et svømmestævne, som Charlene Wittstock deltog i. Fyrst Albert er søn af fyrst Rainier og den amerikanske filmstjerne Grace Kelly.

Fyrstinde Grace omkom i 1982, da hun kørte galt i sin bil nær Monaco. Fyrst Rainier døde i 2005, hvorefter Albert blev monark.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.