Fyret tv-vært har fået nyt job

Et halvt år efter Henrik Hoffmann blev fyret, kommer han nu tilbage på skærmen.
- Det er så fedt at få det her landet, siger Henrik Hoffmann.
- Det er så fedt at få det her landet, siger Henrik Hoffmann. Foto: Henrik Ohsten / TV 2

Efter ti år på Discovery Networks blev Henrik Hoffmann i april fyret med øjeblikkelig virkning fra sin tjans som frontfigur på 6'erens lørdagsflagskib med live-dækningen af Premier League.

Men nu har den 38-årige tv-vært fået nyt job.

1. december starter han nemlig som vært på TV 2 og TV 2 Sport. Det oplyser tv-stationen i en pressemeddelelsen.

- Det er vildt dejligt. Jeg havde brug for at puste ud, men nu har jeg været klar til at prøve noget nyt i et par måneder. Det er så fedt at få det her landet, siger Henrik Hoffmann til BT.

Han fortæller samtidig til avisen, at tiden efter fyringen ikke har været speciel rar.

- Det har egentlig ikke været en specielt rar proces, for jeg er ikke særlig dygtig til ikke at lave noget. Men måske har det set i bakspejlet alligevel været en god tid, fordi jeg har kunnet få mærket efter, hvad jeg ville og finde ud af, hvad der var det rigtige, siger Henrik Hoffmann til BT.

Hos TV 2 bliver Henrik Hoffmann sportsvært i TV 2 SportsCenter i Odense, og han kommer til at beskæftige sig med en del flere sportsgrene end fodbold.

- Ud over at være en dygtig studievært er Henrik Hoffmann en rigtig dygtig journalist. Vi samler på begge dele. Og jeg er sikker på, at det bliver en stor gevinst for TV 2 Sport, når Henrik træder ind i vores studier og på vores redaktion, siger Allan Hvid, redaktionschef på TV 2 Sport, i en pressemeddelelse.

Henrik Hoffmann afløser Nadia Filt, der pr. 1. januar bliver vært på TV 2/ Lorry.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.