Fynbo flænsede sofa i panik: Hvor er min slange?

En fynsk slangeejer gik i panik, da han kom hjem fra ferie og opdagede, at kvælerslangen var væk.

Se flere videoer på Localeyes.dk
Henter afspiller ...
Se flere videoer på Localeyes.dk

Da Phillip Bergqvist Skjøtt lørdag aften kom hjem fra ferie, var han ganske uvidende om, at hans kvælerslange i mellemtiden havde opnået berømmelse i Danmark.

Mens fynboen havde været ude at rejse, havde hans slange Puf nemlig både ført sig frem på tv og inviteret sig selv med til en grillfest. Det skriver TV2, der har fulgt hele slange-sagen.

Ved synet af det tomme, åbne slangebur gik Phillip Bergqvist Skjøtt i panik og raserede sin egen lejlighed i jagten på den frække kvælerslange. Han flåede endda understellet af sin sofa i håb om at finde slangen, som han er lige så tæt knyttet til som andre er til deres hund, fortæller han til TV2.

En nabo gjorde imidlertid Phillip Bergqvist Skjøtt opmærksom på, at hans slange var i nyhederne på tv. Puf havde nemlig tiltrukket sig opmærksomhed ved pludselig at poppe op af en kloak og sige hej til en forbavset familie, der sad og grillede i deres have i Odense.

I videoen kan du se en af Localeyes' fotografer hive slangen op af kloakken. På det tidspunkt vidste ingen, hvem ejeren var.

Philip er nu genforenet med sin Puf, der for øvrigt er en hun-slange. Han er lykkelig og lettet, men også flov over det påstyr, som slangeflugten har medført.

- Der følger et vist ansvar med at have sådan et dyr, og i det her tilfælde har jeg ikke fået dobbelttjekket, at låsen fungerede ordentligt. Så det er super pinligt, og jeg var rundt til alle naboerne mandag aften og fortælle, at det beklager jeg, fortæller Phillip Bergqvist Skjøtt til TV2.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.