Fuld pilot ville lette fra Frankfurt med 274 passagerer

Besætningen på et srilankansk passagerfly forhindrede maskinens pilot i at flyve, fordi han var beruset.
En Lufthansa-maskine lander i Frankfurt. Så heldige var 274 passagerer på et srilankansk fly ikke forleden, da flyets pilot mødte beruset op i den sydtyske lufthavn. Flyet kom slet ikke i luften.
En Lufthansa-maskine lander i Frankfurt. Så heldige var 274 passagerer på et srilankansk fly ikke forleden, da flyets pilot mødte beruset op i den sydtyske lufthavn. Flyet kom slet ikke i luften. Foto: Michael Probst/AP

En pilot mødte i fredags op på arbejde i lufthavnen i Frankfurt i Tyskland for at flyve sin flyvemaskine hjem til Colombo i Sri Lanka.

Imidlertid nåede han ikke så langt. Besætningen på passagerflyet opdagede, at han var beruset og fik sat en stopper for hans planer, skriver nyhedsmediet hessenschau.de.

Om bord på flyet var der 274 passagerer.

Srilankan Airlines siger på sin hjemmeside undskyld for problemerne til passagererne.

- Da det ikke har været muligt at få fat på et af besætningsmedlemmerne, kunne flyet ikke lette fra Frankfurt som planlagt, hedder det.

Ifølge hessenschau.de er piloten nu suspenderet.

Videre hedder det, at passagerne på flyet måtte tilbringe en nat i Frankfurt, inden de dagen efter, altså lørdag, blev fløjet til Colombo af en ædru pilot.

/ritzau/dpa

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.