Fuglsang helt privat: Scoret af 16-årig model

De mødte hinanden, da hun var bare 16 år, men har aldrig for alvor set deres aldersforskel som en hindring. Og nu hvor Jakob Fuglsang har forlænget sin kontrakt med Astana, er der endnu en gang ro på både kærligheden og karrieren.
I 2013 stod Loulou klar, da Jakob Fuglsang kørte ind på Place de la Concorde i Paris ved Tourens afslutning.
I 2013 stod Loulou klar, da Jakob Fuglsang kørte ind på Place de la Concorde i Paris ved Tourens afslutning. Foto: SCANPIX arkiv

Bag enhver stor mand står en stærk kvinde. I Jakob Fuglsangs tilfælde mødte han sin stærke kvinde, da hun rent aldersmæssigt nok nærmere var en pige på bare 16 år. Der er ni års forskel mellem de to. 

- I begyndelsen var det lidt specielt for mig. Det var en stor mental barriere for mig, at hun var 16 år. Jeg tænkte "det kan da ikke passe, det her," har Jakob Fuglsang sagt til BT.

I disse dage slider han sig gennem Tour de France, men havde i går tid til at skrive ny kontrakt med sit nuværende hold Astana og får igen brug for både støtte og opbakning fra Loulou Schinker Barsotti, som kvinden i hans liv hedder.

En optimistisk model
Hun var model, da Jakob mødte hende til en bogreception i Luxembourg. Han troede bestemt, hun var ældre end sine 16 år. Omvendt var hun sikker på, han, som var 25 på det tidspunkt, var lidt yngre, skriver Metroxpress:

- Jeg troede, han var 20 år, da jeg mødte ham. Han så så ung ud, har Loulou sagt til BT.

Da virkeligheden gik op for dem, var det mest Jakob Fuglsang, der var betænkelig. Han var i tvivl, om det holdt med den store aldersforskel. Hun havde ingen bekymringer og foretrækker en mand, der er lidt ældre:

- … For mig var det ikke noget problem, at der var en aldersforskel. Jeg var glad for, at jeg havde fundet en, der var ældre. Det er bedre, end at have én, der er for ung.

Jakob Fuglsang har da også altid fået at vide af sin svigermor, at Loulou er forud sin alder. Det har hun altid været, fordi hun har brugt meget tid med sin ældre kusine. Og det var hun altså også, da hun fandt sin mand.

Det var nemlig Loulou selv, der tog initiativ til at score den populære cykelrytter. Hun skaffede hans nummer igennem en fælles bekendt og en date blev altså til fast forhold og en fælles fremtid.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.