Fugleklat bragte held: Silkeborgenser vinder millioner

En ung kvinde fik bingo på et skrabelod og kan nu kalde sig millionær.
Det hele blev lige pludselig meget sjovere for den unge kvinde fra Silkeborg. Hun vandt 7,5 millioner på et skrabelod.
Det hele blev lige pludselig meget sjovere for den unge kvinde fra Silkeborg. Hun vandt 7,5 millioner på et skrabelod. Modelfoto: SCANPIX arkiv

Det siges, at det bringer held, når en fugl skider - og klatten lander på dig. Måske er der noget om snakken. Sidste søndag landede en fugleklat på skulderen af en ung kvinde fra Silkeborg. Og så vandt hun ellers den helt store gevinst på et skrabelod.

- Jeg var på vej hjem fra arbejde, og så blev jeg skidt på skulderen af en fugl, siger kvinden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

- Det har jeg prøvet før. Dengang vaskede jeg bare trøjen og var lidt irriteret, men min søster sagde efterfølgende, at det betyder held. Så i søndags skyndte jeg mig ind på tanken og råbte noget i stil med: ”Jeg er blevet skidt på. Jeg vinder en million i dag”, griner hun.

Og hun kan grine hele vejen hen til banken. Tankpasseren hos Shell, Østergade 17 i Silkeborg solgte hende fire skrabelodder. Alle forskellige slags og tilføjede: ”Så skal du have noget, som du kan vinde på i dag ...”

- Jeg gik hjem og skrabede. Første lod vandt jeg 100 kroner på. Og på nummer to vandt jeg så 7,5 millioner kroner. Det stod der. Men jeg var ikke sikker på, om jeg havde forstået det rigtigt. Jeg rystede. Og så ringede vi til Danske Spil, fortæller kvinden, der ikke vil stå frem med navn eller billede, men gerne vil fortælle sin historie.

Gevinsten scorede hun på et Nordisk Quick, hvor danske skrabespillere spiller sammen med spillere i Norge og Finland. Det er ifølge Danske Spil den absolut største gevinst på et Quick-lod, man kan vinde.

- Jeg fik 50.000 kroner i forskud i sidste uge. Jeg havde allerede planlagt ferie i den uge med min kæreste, men det blev da nogle lidt andre dage, end jeg havde troet. Jeg havde spritnyt tøj på, og jeg gav også nogle omgange på den lokale bar, fortæller den lykkelige silkeborgenser.

Resten af gevinsten går ind på hendes konto i begyndelsen af ugen.

- Det er så vildt. Mine drømme kan gå i opfyldelse. Jeg har længe gerne ville starte egen virksomhed, og det kan jeg nu. Jeg er meget glad, siger hun.

Og fugleklatten?

- Jeg har ikke vasket trøjen endnu. Den har stadig lort på skulderen. Og den har været vist frem til hele familien. Normalt er jeg ikke så overtroisk, men lige her er jeg glad for, at jeg reagerede.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.