Frustreret Mascha Vang: Opfør jer ordentligt i trafikken

En lang række ubehagelige oplevelser i trafikken har fået den danske blogger Mascha Vang til tasterne.
Blogger Mascha Vang vil gerne have danskerne til at smile noget mere. Især i trafikken, skriver hun i et nyt blogindlæg.
Blogger Mascha Vang vil gerne have danskerne til at smile noget mere. Især i trafikken, skriver hun i et nyt blogindlæg. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

Den bramfrie blogger Mascha Vang er kendt for at sige sin mening uden omsvøb, og det er netop, hvad hun gør i sit seneste indlæg på bloggen maschavang.dk.

Bloggeren har nemlig den seneste tid haft en række ubehagelige oplevelser i trafikken, og nu har hun fået nok.

Senest oplevede Mascha Vang en utålmodig mand, der var ved at køre ind i hende og andre biler, og for et par uger siden stak en arrig cyklist hovedet helt ind i bloggerens bil for at skælde ud.

- Jeg skal ikke være hellig. Jeg kan også blive vanvittigt irriteret i trafikken, men der er simpelthen grænser for, hvordan man kan tillade sig at opføre sig - efter min mening, lyder det kontant fra Mascha Vang i blogindlægget.

Oplevelsen med cyklisten fik endda den ellers hårdføre Mascha Vang til at græde i ren frustration og skuffelse. Heldigvis fik hun hjælp af et par håndværkere og en dame, der sørgede for, at hun var okay.

Alligevel mener den 37-årige blogger, at der er plads til forbedring i den måde, vi danskere behandler hinanden på.

- Jeg forstår simpelthen ikke alle de sure miner hver eneste dag. Hold nu op, slap af og smil lidt i stedet for. Jeg forstår godt, at turister synes, vi er sure og arrogante, for man skal da efterhånden lede længe efter et smil. I hvert fald i trafikken, skriver bloggeren og tilføjer:

- Jeg ville egentlig ikke andet end at få jer til at smile noget mere. Gør dét eller giv en et kompliment. Man bliver selv i helt godt humør.

Du kan læse hele Mascha Vangs blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.