Frivillige overtager eftersøgning af 21-årig

Den frivillige organisation Missing People leder nu efter 21-årige Jonas Hedegaard Hansen.
Vi bliver jo ved, til vi finder ham - eller til de pårørende beder os stoppe. Sådan siger Missing People, der i dag er gået ind i eftersøgningen på den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen.
Vi bliver jo ved, til vi finder ham - eller til de pårørende beder os stoppe. Sådan siger Missing People, der i dag er gået ind i eftersøgningen på den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen. Privat

Midt- og Vestjyllands Politi har skruet ned for eftersøgningen af den savnede Jonas Hedegaard Hansen. Til gengæld går den frivillige organisation Missing People nu ind i eftersøgningen.

Det fortæller DR Midt & Vest.

Det betyder, at de frivillige, der har meldt sig til at lede efter den 21-årige soldat, vil blive organiseret af Missing People, fortæller stifteren af den danske afdeling, Rene Nielsen. Han er selv indsatsleder for dagens eftersøgning:

- Klokken 12 kalder vi frivillige sammen på parkeringspladsen ved Kvickly i Holstebro. Så får alle, der møder op en instruks i, hvordan og hvor de skal søge. De bliver registeret som søgere, så vi præcist ved, hvem der har gået hvor, siger han til DR Midt & Vest.

Rene Nielsen er overbevist om, at eftersøgningen vil give resultat: - Vi bliver jo ved, til vi finder ham. Eller til, at de pårørende siger, at vi ikke skal søge efter ham længere, forklarer han.

Repræsentanter for den frivillige organisation mødes her til formiddag med politiet for at drøfte, hvor det er bedst at sætte ind.

Den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen forsvandt natten til fredag efter en bytur i Holstebro med nogle venner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.