Frivillige har i over en måned ledt efter Mille

- Vi giver ikke op, siger dyrevennerne, der siden midt i januar har ledt efter unghunden Mille, som stak af fra sine ejere.
Den charmerende Mille forsvandt fra sit hjem 12. januar. En mand så hende 14. februar.
Den charmerende Mille forsvandt fra sit hjem 12. januar. En mand så hende 14. februar. Privatfoto

Mere end 5.000 løbesedler er delt ud. Et utal af kilometer er travet tynde og kørt i bil. Der er brugt timer, dage og uger.

Men trods en kæmpe indsats er det endnu ikke lykkes at finde den unge hunhund Mille, som hundeelskere har ledt efter, siden vovsen forsvandt for over en måned siden fra Bringstrup ved Ringsted.

Både Milles ejere og frivillige fra Facebook-gruppen Sjællandsk Eftersøgning har ledt efter unghunden, der stak af fra sit nye hjem 12. januar.

- Hun var lige flyttet ind hos sine nye ejere to dage tidligere, da hun fik stød på et elektrisk hegn. Hun blev forskrækket og løb væk, fortæller Charlotte Petersen, der er en af de bærende kræfter i jagten på Mille og med i Sjællandsk Eftersøgning, som hjælper forsvundne hunde hjem igen.

Set 14. februar

- Der er noget ved Mille, der virkelig bider sig fast i ens hjerte. Vi føler virkelig med ejerne. Når man selv har hund, ved man lige, hvordan det må føles at være dem nu, siger Charlotte Pedersen til Avisen.dk.

Hun har ikke tal på, hvor mange timer hun har brugt på at lede efter hunden. Men hun giver ikke op - for hun tror stadig, det er muligt at finde Mille.

Lørdag 14. februar blev hunden da også set af en mand, som passerede Mille på Vinderupvej i Glumsø.

- Han sagde, at hun så forhutlet ud, siger Charlotte Pedersen.

Mille er ingen dyr racehund, men en blanding, som har både skt. bernhard, berner sennen, mops og cairn terrirer i sig. Hun er et år gammel og vejede ved sin forsvinden ca. 20 kilo.

Mille havde halsbånd og sort sele på, da hun stak af, men intet navneskilt, Hunden er microchippet - og befinder sig højst sandsynligt i nærheden af Ringsted, hvor de gode kræfter leder videre.

Denne flyer har eftersøgningsgruppen delt ud overalt på Ringsted-egnen. OBS: Det er IKKE Mille, der er set 19. og 18. februar, har det desværre vist sig.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.