Frederik og Marys unikke gave sat til salg

Hos en antikvitetshandler i København kan du nu erhverve den erindringsgave, 433 gæster ved kronprinsparrets bryllup fik.
Frederik André Henrik Christian og Mary Elizabeth Donaldson blev viet i Vor Frue Kirke 14. maj 2004. 
Frederik André Henrik Christian og Mary Elizabeth Donaldson blev viet i Vor Frue Kirke 14. maj 2004.  Foto: Scanpix/arkiv

Der burde kun være 433 styk af den ekstraordinære gave deltagerne fik ved kronprins Frederik og kronprinsesse Marys bryllupsmiddag på Fredensborg Slot 14. maj 2004.

Alle inviterede fik nemlig af brudeparret et erindringshjerte i porcelæn fra Royal Copenhagen. Så det er muligvis en af gæsterne, som nu skiller sig af med hjertet.

Det skriver HER&NU.

Porcelænshjertet er sat til salg komplet i boks med kronprinsparrets monogram.

Det er Lundin Antique på Vester Voldgade ved Rådhuspladsen i København - kun 3,3 kilometer fra kronprinsparrets bolig på Amalienborg Slot - som har sat et prisskilt på 6.000 kroner på den unikke gave.

Antikvitetshandleren vil overfor HER&NU ikke afsløre, hvem sælgeren er, men ugebladet konstaterer, at den kongelige familie ikke vil vise forståelse for salget.

Men måske skal du være hurtig, hvis du gerne vil have det unikke hjerte på hylden derhjemme. I ølge BT har forretningen nemlig allerede modtaget et bud fra en interesseret køber.

Dronning Margrethe har sit hjerte liggende fremme på sit skrivebord i arbejdsværelset på Fredensborg Slot.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.