Frederik og Mary foreviges i tv-serie

Det danske kronprinspar bliver omdrejningspunktet i en ny tv-serier, som en australsk tv-station vil gå i gang med at producere.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har været gift i lidt over 11 år.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har været gift i lidt over 11 år. Foto: Mogens Flindt/Polfoto

Det var et sandt eventyr, da en almindelig, ung kvinde fra Tasmanien i Australien blev forelsket og siden gift med den danske tronarving.

Den slags lykkelige historier er som skabt til tv. Og sådan tænker den australske tv-station Network Ten også. De har netop oplyst, at de laver en tv-serie om det danske kronprinspar.

Serien får titlen "Mary, The Making of a Princess".

Det bliver den australske skuespillerinde Emma Hamilton, der er kendt fra blandt andet The Tudors, som skal spille Mary, mens den newzealandske skuespiller Ryan O'Kane skal spille kronprins Frederik, skriver Sydney Morning Herald.

- Emma og Ryan vil garantere, at der ikke bliver et øje tørt hjemme i stuerne. De er skønne sammen, og vi kan ikke vente med at komme i gang, siger dramachefen for Network Ten, Rick Maier, til avisen.

For at forberede sig til rollerne er de to skuespillere gået i gang med at skrive kærlighedsbreve til hinanden - ligesom Frederik og Mary gjorde i begyndelsen af deres forhold på grund af den store afstand mellem Danmark og Australien.

Optagelserne til tv-serien går i gang den 20 juli.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.