Frans Nielsen og Islanders i problemer på egen is

Florida Panthers udlignede til 2-2 i slutspilsserien mod New York Islanders, der nu skal vinde i Florida.
New York Islanders og Frans Nielsen (med nummer 51) tabte natten til torsdag til Florida Panthers.
New York Islanders og Frans Nielsen (med nummer 51) tabte natten til torsdag til Florida Panthers. Foto: Wilfredo Lee/AP

New York Islanders og Frans Nielsen er kommet i problemer i NHL-slutspillet, hvor danskerklubben møder Florida Panthers.

Natten til torsdag måtte holdet fra New York se sig slået med 2-1 på egen is.

Alex Petrovic sikrede gæsterne fra Florida Panthers sejren med en scoring midtvejs i tredje periode, efter at begge mandskaber havde fået pucken i nettet hen imod slutningen af anden periode.

Modsat det seneste opgør mellem de to klubber kom Frans Nielsen ikke på måltavlen.

Med sejren har holdet fra Florida udlignet til 2-2 i bedst-af-syv-serien, og hjemmebanefordelen er nu tippet over til Panthers.

Det står klart, at Frans Nielsen og holdkammeraterne som minimum skal vinde en af to potentielle kampe i Florida. Det er dog ikke helt utænkeligt, at det kan lade sig gøre, eftersom Islanders åbnede serien mod Panthers med en 5-4-sejr i Florida.

Duellen mellem Islanders og Panthers fortsætter fredag aften, når de to mandskaber står over for hinanden i Florida. Dagen efter mødes de igen i New York.

De to hold kæmper om at blive blandt de otte sidste hold, der fortsætter i udskilningsløbet om at vinde Stanley Cup-trofæet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.