Frans Nielsen assisterer i dukkert mod Lars Eller

Lars Eller trak sig sejrrigt ud af danskeropgør i NHL natten til lørdag dansk tid.
Frans Nielsen stod for en assist, da New York Islanders tabte til Montreal Canadiens (arkivfoto).
Frans Nielsen stod for en assist, da New York Islanders tabte til Montreal Canadiens (arkivfoto). Foto: Chris Carlson/AP

Lars Eller blev den store, da der natten til lørdag dansk tid var danskeropgør i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Sammen med Montreal Canadiens gæstede Eller New York Islanders med Frans Nielsen på rollelisten, og det blev gæsterne, som kunne rejse hjem med to point i bagagen efter en sejr på 5-3.

Frans Nielsen assisterede ved hjemmeholdets reducering til 2-3, mens Lars Eller holdt sig i ro på mål- og assistlisten i kampen.

Der var ikke spillet tre minutter, førend udeholdet tog føringen, og selvom Islanders fik udlignet godt midtvejs i første periode, slog Montreal omgående tilbage og snuppede føringen igen.

Det blev også 3-1 inden enden på første periode, og Frans Nielsen og holdkammeraterne halsede efter gennem resten af kampen.

Ved 3-4 forsøgte holdet til slut at hive målmanden ud for at jagte udligningen, men det endte i stedet med en 5-3-scoring til Montreal i et tomt mål 19 sekunder før tid.

Montreal topper suverænt sin division med 15 sejre i 21 kampe. New York Islanders er placeret midt i sin division efter ti sejre i 20 kampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.