Frækt nordjysk tyveri bekymrer politiet

Bilen var simpelthen for hurtig, lyder politiets forklaring.
Et frækt tyveri i Nordjylland bekymrer politiet.
Et frækt tyveri i Nordjylland bekymrer politiet. Foto: Colourbox

Det lykkedes i aftes ukendte tyve at stjæle en hurtig BMW fra en bilforhandler i Nørresundby ved Aalborg. Det fortæller DR P4 Nordjylland.

Tyvene brød ved 22-tiden ind i Bilforum Import på Hjørringvej i Nørresundby, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg:

- Der bliver stjålet en uindregistreret BMW 535 i 3,0 diesel. En rimelig stor maskine. Man knuser simpelthen en rude og får åbnet døren. Så kører man først en anden BMW ud, og får så denne sorte BMW 535 ud, siger vagtchefen til DR P4 Nordjylland.

Bilen bliver senere spottet to gange i Himmerland omkring byen Haverslev. Begge gange slipper bilen dog væk fra politiet.

- For den er så hurtig, at den kan vi ikke følge med, siger Poul Badsberg.

Ifølge vagtchefen kan der være grund til bekymring efter tyveriet af bilen.

- De er gået specifikt efter denne her bil, for de har kørt en anden BMW uden for. Og det er sådan en højhastighedsbil, så man kan jo godt frygte, at den skal bruges til noget kriminelt, siger Poul Badsberg til DR P4 Nordjylland.

- Der er formentlig sat nogle andre nummerplader på. Men hvis nogen har oplysninger i den sag, så vil vi gerne hører fra folk, siger han.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.