Frække sexdigte i ny bog fra Hella Joof

Hun er en af Danmarks mest åbenmundede kvinder, der altid siger sin mening. Det gør hun også i en ny bog med rim, som er mere frække, end de er sobre.
Hella Joof har skrevet en bog med frække rim. 
Hella Joof har skrevet en bog med frække rim.  FOTO: Scanpix

Hella Joof hylder i en ny bog, der udkommer 6. november, den populære digter Halfdan Rasmussen. Han er især berømt for sin fine ABC med børne-rim.

Nu går instruktøren og skuespilleren ham i bedene og udgiver en "Hellas ABC’ - en rimbog for voksne".

Men man skal ikke forveksle de to bøger, for hvor Halfdan Rasmussens rim var sjove, finurlige og perfekte til børn, er Hella Joofs noget helt andet. De er i den grad for voksne og handler meget om sex og frække sager, skriver Ekstra Bladet.

Selv fortæller Hella Joof, at hun ikke havde besluttet at gøre den fræk på forhånd. Det skete bare:

- Nu er det ikke sådan, at jeg har siddet og besluttet, at mine rim skulle handle om sex. Det skete bare. Ideer starter oppe i hovedet, og så synker det hele nedad i løbet af processen - for så at ende dernede - I ved. Men kærlighed og sex er vel også det basale her i livet. Alligevel kom det da lidt bag på mig, da jeg var færdig, at så mange rim, var kommet til at handle om sex. Men det er måske meget godt. Tænk hvis de havde handlet om penge. Hellere sex end friværdi.

Lysten slår alt

Selvom Hella Joof ikke havde planlagt, at bogen skulle handle så meget om sex, så synes hun egentlig, at det er meget naturligt.

Lyst og tanker om sex viser nemlig bare, at der er livskraft i en, og det er Hella Joof da meget glad for, at der stadig er i hende.

For elskov kan alligevel noget helt særligt, fortæller hun:

- Derfor er der håb for os alle. Det er jo sådan, at hvis nogen tager én i sin favn, så fordufter problemerne. Der er meget, der kan elskes væk. Faktisk kan jeg godt lige vendingen: ’et kød’.

Er du også blevet nysgerrig på, hvor meget sex der egentlig er i Hella Joofs nye bog? Den er på markedet på fredag 6. november.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.