Fråds? Afskedsfest for Pape kostede en kvart million

Søren Papes Poulsen afskedsfest som borgmester i Viborg kostede seks gange så meget som andre borgmestres receptioner.
Mad og vin til 500 gæster, 11 forskellige avisannoncer, en video-fotograf og en lydtekniker. Det var blandt andet, hvad den kvarte million blev brugt på.
Mad og vin til 500 gæster, 11 forskellige avisannoncer, en video-fotograf og en lydtekniker. Det var blandt andet, hvad den kvarte million blev brugt på. Claus Bech / Scanpix

241.528 kroner og 25 øre. Så mange penge har Viborg Kommune brugt på en afskedsreception for den konservative partiformand og tidligere borgmester, Søren Pape Poulsen. Det skriver BT.

Viborgs skatteborgeres penge er blandt andet gået til mad og vin til 500 gæster, 11 forskellige avisannoncer, en video-fotograf og en lydtekniker.

Udgifterne løb næste op i en kvart million, og det er op til seks gange dyrere end andre borgmestres afskedsfester, skriver BT.

Søren Pape Poulsen forklarer, at han ikke selv har været involveret i planlægingen af afskedsfesten, og Viborg Kommuner skriver til BT:

"Afskedsreceptionen blev afholdt i.h.t. praksis i Viborg Kommune ved borgmesterskifte. Forvaltningen gennemførte afholdelsen efter aftale med 1. og 2. viceborgmester."

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.