Fra barnestjerne til bikinisild: Hun er Grand Prix-favorit

Den 23-årige Anne Gadegaard spås gode chancer for at vinde sangdysten i aften.
10 sange dyster i aften om at vinde Dansk Meldi Grand Prix. Anne Gadegaard spås til at have gode chancer.
10 sange dyster i aften om at vinde Dansk Meldi Grand Prix. Anne Gadegaard spås til at have gode chancer. Scanpix

I aften står årets danske popdyst i Gigantium i Aalborg, hvor dansk Melodi Grand Prix løber af stablen. Og skal man tro bookmakerne, kan det meget vel være den smukke Anne Gadegaard, som løber med sejren. Hun og gruppen Anti Social Media spås begge store vinderchancer.

Sådan forlyder det fra bl.a. NordicBet, hvor store indskud på Anne Gadegaard og Anti Social Media har fået bettingfirmaet til at sænke oddsene på de to markant.

En sejr til Anne Gadegaard stod tidligere helt oppe i odds 15, men nu betaler bookmakeren blot indskuddet 3,80 gange igen i tilfælde af sejr. Drengegruppen Anti Social Media er faldet fra odds 7,50 til 3,20, skriver stiften.dk.

På trods af sine kun 23 år er Anne Gadegaard en veteran i showbizz. I 2003 vandt hun børnenes Melodi Grand Prix med nummeret 'Arabiens Drøm.' Til daglig bor hun i København, hvor hun danner par med Micky Skeel, der også er indenfor musikken.

Når hun ikke synger, er Anne Gadegaard flittig på de sociale medier. Hun skriver en blog og fodrer ofte sin Instragram-profil, hvor hun ikke er bange for at vise sin krop frem.

Anne Gadegaard er lidt af en trænings-fanatiker, og hun spiser efter billederne på hendes Instagram-profil meget sundt. Det har givet resultater i form af en yderst veltrænet krop.

Anne Gadegaard går på scenen som nummer nummer otte med sangen 'Suitcase.' Showet fra Gigantium viser på DR1 i aften, lørdag, fra kl. 20-22.

Læs meget mere på dr.dk.

Anne Gadegaard har ikke været bange for at lægge vovede fotos op af sig selv på sin Instram-profil. Foto: Instagram

Det er efterhånden nogle år siden, dette foto blev taget. Det er fra 2004 - og det er Anne i midten ... Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.