Forsvundne Niels: Her er det nyeste spor i sagen

Nye teorier om Niels’ forsvinden er sat i gang i familien Nicholaisen.
Politiet arbejder nu på at få informationer ud af mobiltelefonen, der kan fortælle, hvad Niels lavede i tiden op til sin forsvinden.
Politiet arbejder nu på at få informationer ud af mobiltelefonen, der kan fortælle, hvad Niels lavede i tiden op til sin forsvinden. Foto: Privat

Familien til den savnede Niels Joachim Nicholaisen bliver nu kastet ud i yderligere grublerier om den mystiske forsvinden, efter et nyt spor i sagen om den 73-årige forretningsmand, der ikke er set i mere end seks uger, er dukket op.

Det fortæller sønnen Jesper Nicholaisen til Ekstra Bladet.

Private dykkere har nemlig fundet faderes mobiltelefon i havet uden for Marselisborg Lystbådhavn.

- Vi er i forvejen i et følelsesmæssigt stormvejr, så når sådan noget her sker, så bliver man både frustreret, men også enormt lettet over, at man endelig finder et spor, siger Jesper Nicholaisen.

Det nye spor i sagen kommer fire dage efter, at familien iværksatte en sidste eftersøgning af Niels Joachim Nicholaisen i et område netop omkring havnen ved Aarhus.

I de seneste weekender har familien fået hjælp af flere hundrede mennesker til at lede efter Niels Joachim Nicholaisen, der forsvandt, da han angiveligt var på vej til træning i et fitness-center.

Nu sætter det nye spor en masse teorier i gang blandt familiemedlemmerne.

- Har han haft den i lommen, og er den simpelthen faldet ud i vandet, hvis han er drevet rundt? Har nogen forsøgt at bortskaffe mobilen, fordi min far har vært udsat for noget kriminelt? Siger Jesper Nicholaisen.

Politiet arbejder nu på at få informationer ud af mobiltelefonen, der kan fortælle, hvad Niels lavede i tiden op til sin forsvinden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.