Forsvundne Jens Peter formentlig fundet død

En hollandsk turist fandt lørdag efter alt at dømme resterne af den forsvundne Jens Peter Taulborg Madsen. Han har været forsvundet siden 12. oktober sidste år.
Det var en hollandsk turist, der fandt de jordiske rester af et menneske lørdag i pinsen.
Det var en hollandsk turist, der fandt de jordiske rester af et menneske lørdag i pinsen. Foto: SCANPIX arkiv

Efter mere end et halvt års i frygtelig uvished får de pårørende til 53-årige Jens Peter Taulborg Madsen omsider en form for sjælefred. Efter alt at dømme er han blevet fundet. Desværre ikke i live.

Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi i dag i en pressemeddelelse.

Det var en hollandsk turist, der lørdag fandt et lig i Kærgård Plantage mellem Vejers og Henne vest for Varde. Syd- og Sønderjyllands Politi formoder, at der er tale om Jens Peter Taulborg Madsen. Han forsvandt 12. oktober sidste år sit hjem i Varde i nedtrykt sindstilstand.

Han blev omfattende eftersøgt af politiet samt senere af masser af frivillige - ikke mindst fra organisationen Missing People. Ulykkeligvis uden held.

Da den afdøde har været så længe i det fri, har det ikke umiddelbart været muligt endeligt at identificere det. Syd- og Sønderjyllands Politi formoder, at det vil ske i løbet af nogle dage. Men omstændighederne ved fundet tyder på, at det kan være den eftersøgte.

- Tøjet matcher det, Peter havde på, da han forsvandt, og hans cykel stod ved siden af, siger lederen af lokalpolitiet i Varde, Torben Kloster, til bt.dk.

Der er intet, der tyder på, at der er foregået noget kriminelt i forbindelse med dødsfaldet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.