Forelsket Joan Ørting: Sex må vente

Nu må jagten indstilles på Danmarks måske mest eftertragtede kvinde. Joan Ørting fortæller, at der syv måneder efter skilsmissen fra Carsten Islington er en ny mand i hendes liv.
Joan Ørting vil ikke fortælle, hvem der er hendes nye mand i hendes liv.
Joan Ørting vil ikke fortælle, hvem der er hendes nye mand i hendes liv. Foto: Scanpix/arkiv

Så er håbet formentlig slukket for de mange husarer i det ganske, danske land, som de seneste syv måneder har higet efter sexologen Joan Ørting.

Joan Ørting har nemlig mødt en ny mand. Det skriver BT.

En gammel kending

Manden kender Joan Ørting fra 1980'ernes teater-miljø i København. Og det var ham, som tog kontakt med sexologen, da hun for syv måneder siden brød med sin mand gennem 15 år, historiefortælleren Carsten Islington, skriver avisen.

Joan Ørting holder det endnu hemmeligt, hvem manden er, men han bor på Fyn - og er således ikke langt fra Joan Ørtings bolig på Langeland.

Forelskelse før sex

- Jeg synes, det er spændende at tage små skridt og have tålmodighed til at se, hvad der sker. Først holde i hånd, så kysse, måske ligge i ske. At man rykker sig lidt, hver gang man mødes. Forelskelsen skal helst opstå, før man har sex, så det er spændende at kunne trække det lidt ud, siger Joan Ørting til BT.

Fremtid fremfor blowjob

Hun fortæller også, at hun fortsat er vild med sin eks-mand, og at hun og kæresten kalder deres forhold for en "relation", som ikke nødvendigvis udvikler sig til mere end venskab,

- Mange kvinder tror, at mænd bliver forelskede i deres seksualitet – at de bliver forelskede i hende, hvis hun giver et godt blowjob, men det er ikke rigtigt. Mænd forelsker sig i kvinder, som de kan se en fremtid med. Kærlighed opstår, når værdierne mødes, siger hun til BT.

Jagtet af yngre mænd

Joan Ørting har i flere omgange fortalt om sit liv efter bruddet med Carsten Islington.

Blandt andet at hun dagligt fik tilbud - også fra mænd, der var adskillige år yngre end den nu 56 årige sexolog.

Men hun har afvist alle tilbud og har tidligere sagt, at det nok skal komme. Hun skal bare være klar til det.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.