Forbipasserende finder lig i krat

Politiet undersøger, om fundet af en død mand kan hænge sammen med en forbrydelse.
Politiet behandler ind imellem sager om dødfundne personer som såkaldt mistænkelige dødsfald. I sådanne sager bliver fundet efterforsket, som om der var tale om et drab. Arkivfoto.
Politiet behandler ind imellem sager om dødfundne personer som såkaldt mistænkelige dødsfald. I sådanne sager bliver fundet efterforsket, som om der var tale om et drab. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free

En forbipasserende har fundet liget af en mand i et krat ved Christiansfeld. Politiet kan endnu ikke sige, hvorvidt manden har været offer for en forbrydelse.

Ifølge Sydøstjyllands Politi, som efterforsker sagen, kan man på nuværende tidspunkt ikke oplyse noget om identitet eller alder på den døde.

Politiets teknikere arbejder torsdag på findestedet, og liget skal nu obduceres, før man kan komme nærmere en dødsårsag.

Først fredag vil resultatet af obduktionen være klar, oplyser politiet.

Politiet behandler ind imellem sager om dødfundne personer som såkaldt mistænkelige dødsfald. I sådanne sager bliver fundet efterforsket, som om der var tale om et drab.

Det sker, ifald det skulle vise sig faktisk at være et drab. På den måde kan politiet sikre, at eventuelt bevismateriale på findestedet bliver sikret.

Det er langtfra altid, at mistænkelige dødsfald skyldes en forbrydelse. Ofte er der tale om, at folk er døde af naturlige årsager eller på grund af en ulykke.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.