Forældre i chok: Populært babylegetøj fyldt med mug

Flere forældre har fundet mug inde i populær sutte-giraf til børn.
Mange babyer er glade for den populære sutte-giraf, men nu har nogle danske mødre opdaget noget bekymrende.
Mange babyer er glade for den populære sutte-giraf, men nu har nogle danske mødre opdaget noget bekymrende. Foto: Scanpix / Modelfoto

Tilbringer dit barn også meget tid med den populære sutte-giraf, Sophie-giraffen, i munden? Så bør du måske lige læse dette.

En række mødre har nemlig opdaget, at giraffen er fyldt med mug indvendigt, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg er virkelig chokeret over det. Det undrer mig meget, at de ikke har informeret om, at det kan ske. Og jeg er i chok over, hvor stort problemet åbenbart er, siger Christina El-Matari til Ekstra Bladet.

Hendes Facebook-opdatering om legetøjet er blevet delt over 6.000 gange på Facebook, og flere forældre har efterfølgende sprættet deres giraf op og konstateret, at den er fyldt med mug indeni, selvom de har behandlet legetøjet korrekt.

 
Det er denne giraf, der er tale om.


Sådan så en af de opsprættede giraffer ud indvendig.

Svært at undgå savl

Giraffen er ellers blevet voldsomt populær, blandt andet fordi den er lavet af naturlige materialer og derfor burde være mere sikker for børn at putte i munden.

Den danske distributør af Sophie-giraffen, Jeanette Toftkær, siger til Ekstra Bladet, at de aldrig har konstateret mug i giraffen. Hun understreger, at det er vigtigt, at man behandler legetøjet korrekt, og ikke vasker det med vand, ligesom det også bør skiftes regelmæssigt ligesom sutter.

Flere forældre gør dog opmærksom på, at et sutte-legetøj ikke kan undgå at blive vådt, eftersom det jo kommer i kontakt med barnets savl.

Den danske forhandler opfordrer til, at man kontakter dem, hvis man finder mug i legetøjsgiraffen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.