Folkekær skuespiller har solgt lejligheden

Sonja Oppenhagen skal for alvor nu forlade villa-lejligheden i Charlottenlund.
67-årige Sonja Oppenhagen har solgt sin villa-lejlighed i Charlottenlund.
67-årige Sonja Oppenhagen har solgt sin villa-lejlighed i Charlottenlund. Foto: Simon Læssøe/Scanpix/arkiv

Matador-stjernen Sonja Oppenhagen har i to forsøg siden august solgt sin villa-lejlighed for en endnu ikke opgivet pris.

Den første mægler havde ikke held med projektet, men efter Matador-Vicki lod en anden overtage salget gik det hurtigt.

Hendes villalejlighed i Charlottenlund blev nemlig solgt på bare 15 dage, efter den kom til salg påny. Det skriver Boliga Kendte.

Prisen er ukendt

Salget er endnu ikke tinglyst, så den endelige pris for boligen kendes ikke, men der er justeret på udbudsprisen siden den ramte markedet første gang midt i august.

Da lejligheden entrerede boligmarkedet, var det til en pris på 6.495.000 kroner. Senere blev den sat ned til 6.250.000 kroner, inden den med mæglerskiftet kom ned på 5.995.000 kroner - og her blev den så solgt.

Den 110 kvadratmeter store villalejlighed har tre stuer en-suite, hvor en af dem indeholder en svensk kakkelovn. Der er desuden en kælderetage på 96 kvadratmeter med tre værelser, bryggers og badeværelse, skriver Boliga Kendte.

Folkekære Vicki

Sonja Oppenhagen er især kendt som Vicki fra "Matador" og som storesøster Rikke i de oprindelige "Min søsters børn"-film. Senere har hun spillet med i flere teaterstykker og revyer.

Her kan du se annoncen for boligen

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.