Folkekær sanger opereret i hjertet igen

For kun et år siden fik Niels Olsen indopereret en pacemaker og en mekanisk hjerteklap. Nu har han været under kniven igen.
Niels "Noller" Nielsen (tv) vandt sammen med sin bror, Jørgen Olsen, det internationale melodi grand prix i 2000. Her er de fotograferet sammen i 2010.
Niels "Noller" Nielsen (tv) vandt sammen med sin bror, Jørgen Olsen, det internationale melodi grand prix i 2000. Her er de fotograferet sammen i 2010. Foto: Esben Salling/Scanpix/arkiv

Den yngste halvdel af duoen Brødrene Olsen, Niels "Noller" Olsen, har været igennem en ny hjerteoperation.

Det fortæller den nu 62-årige musiker til Billed-Bladet.

- Jeg tog på et privathospital i Varde, et hjertehospital, hvor jeg fik lavet noget op igennem lysken. Det er ikke helt godt, men jeg tror på det denne gang. Min puls regulerer sig, og det har den ikke gjort i et par år, fortæller Niels Olsen til ugebladet.

Var ved at give op

Det er kun et år siden, at han var igennem en omfattende hjerteopreration. Her fik han indopereret en pacemaker og en mekanisk hjerteklap.

Den operationen tog hårdt på ham, og i dagene efter var han ved at give op.

- På et tidspunkt tænkte jeg for mig selv: Søster morfin, tag mig for jeg kan ikke mere, fortalte han i foråret i forbindelse med TV 2 Charlies "Hjertegalla".

Hvis det ikke havde været for hans hustru, som satte ham kærligt på plads, og en sygeplejerske på Rigshospitalet, som gav ham en opsang, så var han ikke kommet på andre tanker, fortalte han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.