Folkekær sanger hjælper skoleelever fra Aarhus

Flinke Poul Krebs hjælper gymnasieklasse fra Egå.
Den gavmilde Poul Krebs stiller sig gratis til rådighed for de unge studerende.
Den gavmilde Poul Krebs stiller sig gratis til rådighed for de unge studerende. Foto: SCANPIX arkiv

"Sådan nogen som os har jo brug for en kæreste," synger Poul Krebs - men 2.C på Egaa Gymnasium ville nok omskrive de kendte linjer i hans hit til "Sådan nogen som os har jo brug for nogle penge."

Og faktisk træder selveste Poul Krebs til og hjælper den nødlidende klasse, der er ved at skrabe penge sammen til en studietur til New York i februar. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Det er nemlig lykkedes klassen at arrangerer et foredrag med Poul Krebs, som vil fortælle tilhørerne om, hvordan han gik fra at være en dreng med en drøm - til at leve af det han elsker.

Det var en privat kontakt, der fik Poul til stille op kvit og frit fortæller elev Emilie Klaris Axelsen ifølge Lokalavisen.dk.

- Ideen opstod, da vi i klassen brainstormede over, hvordan vi kunne tjene nogle penge til turen. Her kom blandt andet foreslaget om at afholde forskellige foredrag, og så var vi så heldige, at en af pigerne i klassen kender Poul, og vi tænkte, at det var et forsøg værd at spørge ham, siger Emilie, som er begejstret over, at han sagde ja til at hjælpe.

Foredraget med Poul Krebs bliver holdt på Egaa Gymnasium 1. december klokken 20. Billetter kan købes ved indgangen og koster 40 kroner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.