Folkekær sanger flytter til Bornholm: Kæresten bliver i København

Sangeren Sebastian flytter til Bornholm uden kæresten Marina Aabo.
Sebastians sangunivers får nu inspiration fra Bornholm. Sangeren og komponisten flytter nemlig til solskinsøen.
Sebastians sangunivers får nu inspiration fra Bornholm. Sangeren og komponisten flytter nemlig til solskinsøen. Foto: Scanpix/arkiv

Sangeren og - ikke mindst - komponisten Sebastian slår sig ned på Bornholm, nærmere betegnet i Allinge på øens nordlige spids og ikke langt fra Hammerhus Slotsruin.

Det er ikke første gang, den musikalske legende rykker teltpælene op og søger mod nye himmelstrøg. Sebastian har tidligere haft adresse ved blandt andet Præstø og i Tisvilde i Nordsjælland.

Han blev født kort før jul i 1949 i Sønderborg og gik en overgang på kostskole i Frederiksværk. Siden har han haft en imponerende musikalsk karriere med et væld af store hits og sange, som de fleste danskere kan synge med på.

På Bornholm har han, ifølge Her&Nu, investeret 1,75 millioner kroner i et hus på næsten 300 kvadratmeter.

Sebastian har dannet par med Marina Aabo i 16 år, men hun bliver i den lejlighed på Frederiksberg, som hun flyttede til i sommeren 2015.


Fakta

Knud Torben Grabow Christensen eller Sebastian har solgt over to millioner albums.

Hans største sange regnes for at være "Når lyset bryder frem", "Hvis du tror du er noget", "Måske ku' vi", "Du er ikke alene", "Den lille malkeko", "Romeo" og børnesangen "Hodja fra Pjort".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.