Første skilsmisse rammer i årets "Gift ved første blik"

Ane og Ulrik fra det populære DR1-program er de første til at kaste håndklædet i ringen, og nu glæder Ane sig til igen at skulle date.
Kærligheden sejrede ikke for Ane og Ulrik. 
Kærligheden sejrede ikke for Ane og Ulrik.  FOTO: DR1

Ane-Marie Fleischer Larsen og Ulrik Pih blev gift uden at kende hinanden i tv-programmet "Gift ved første blik", men de fandt aldrig rigtig melodien, og i går stod det klart, at de meldte sig ud af både program og ægteskab før tid.

I går tirsdag kunne seerne se, hvordan parret valgte at blive skilt og stoppe i programmet i stedet for at flytte sammen som de andre par.

Den beslutning var frem for alt Anes, fortæller hun til BT:

- Jeg tror, Ulrik var ked af, at jeg ikke gav det en chance, men jeg var nødt til at lytte til mig selv, og hvordan jeg havde det. Så det var min beslutning.  Vi kunne jo sagtens have trukket det i langdrag, men jeg syntes ikke, det stod til at redde.

Kan begynde at date igen

Det er noget tid siden, at optagelserne til programmet sluttede. Derfor har Ane og Ulrik også gemt på hemmeligheden i lang tid. Men Ane på 32 år er nu glad for, at hele Danmark ved, hvordan det endte.

Hun har ikke haft kontakt med Ulrik siden, og det har været svært ikke at kunne fortælle andre om situationen.

Men Ane er ikke skræmt. Hun føler, hun har lært meget om sig selv igennem programmet. Lært at lytte mere og sætte grænser. Og nu skal hun endelig tilbage på dating-markedet.

- Vi har skrevet under på, at vi ikke må være på datingsider som Tinder og dating.dk, så længe programmerne bliver vist. Men nu skal jeg ud på datingmarkedet igen! Jeg er i hvert fald ikke blevet skræmt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.