Føj: Kød hos nordjysk slagter indeholdt fluer, halm og gødningsrester
Fødevarestyrelsen har lukket et slagteri i Thy.
På stedet fandt Fødevarestyrelsen flere færdigpakkede og nedfrosne fødevarer, der indeholdt både fluer, halm og gødningsrester. Der er ikke tale om kødet på billedet. 
På stedet fandt Fødevarestyrelsen flere færdigpakkede og nedfrosne fødevarer, der indeholdt både fluer, halm og gødningsrester. Der er ikke tale om kødet på billedet.  Foto: Scanpix/modelfoto


Har du købt kød fra svin, får, lam, geder, hest og kreaturer hos en slagter på adressen Tøttrupvej 7 og 9 ved Koldby syd for Snedsted i Thy, så bør du smide kødet ud.

Det kan nemlig være til fare for din sundhed.

Det skriver Fødevarestyrelsen i pressemeddelelse.

Fødevarestyrelsens Rejsehold lukkede fredag et slagteri på stedet.

Slagteriet forarbejdede kød under ulovlige forhold, og dyrene har heller ikke været dyrlægekontrolleret hverken før eller efter slagtning. Det kan derfor ikke udelukkes, at dyrene kan have været syge på slagtetidspunktet, skriver Fødevarestyrelsen.

Slagtning og opskæring foregik i stalden - blandt levende dyr og uden den lovpligtige skadedyrssikring.

På stedet fandt Fødevarestyrelsen flere færdigpakkede og nedfrosne fødevarer, der indeholdt både fluer, halm og gødningsrester.

I forbindelse med kontrollen blev omkring 300 kilo kød overhældt med grøn destruktionsvæske.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.