Fødte på fly og bliver nu sagsøgt for det

En kvinde nedkom ombord på et fly og bliver nu beskyldt for at lyve om sin graviditet. Nu tilbageholdes den nyfødte datter.
Du skal passe på med at føde i luften - det kan blive dyrt for dig. 
Du skal passe på med at føde i luften - det kan blive dyrt for dig.  FOTO: Scanpix

I sidste uge fødte en taiwanesisk kvinde en baby ombord på et fly, der var på vej fra Bali til USA. Hun fødte i ni kilometers højde og ud kom en fin lille pige. Alt gik godt, men alligevel måtte flyet mellemlande undervejs, og det har nu skabt problemer for kvinden, skriver Ekstra Bladet.

Kvinden blev under mellemlandingen bragt til det nærmeste hospital og alt virkede herefter godt.

Baby taget fra hende

Men nu står problemerne i kø for den nybagte mor. Hun skal punge ud for omkostningerne og babyen bliver oven i det tilbageholdt.

Taiwans Politi har i følge Ekstra Bladet meldt ud, at moderen er blevet adskilt fra sit barn. Den nyfødte er efter sigende i Alaskas myndigheders varetægt og kvinden er deporteret.

Hun er nemlig mistænkt for at snyde med sin graviditet og forsøge indrejse i Amerika for at sikre sit barn amerikansk statsborgerskab. Det får nyfødte, som fødes indenfor den amerikanske grænse automatisk.

Skal betale store summer

Men det slutter ikke her. Nødlandingen har kostet flyselskabet mange penge og dem kræver de nu ind som erstatning fra kvinden.

Hun skal betale for omkostningerne. Flyselskabet krævet kompensation, fordi kvinden var 36 uger henne i sin graviditet, og loven foreskriver ellers i Taiwan, at man ikke må være længere henne end 32 uger, hvis man vil flyve.

Det, der skulle være en lykkelig begivenhed, har altså udviklet sig til en tragisk situation. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.