Fødende biograf-par fundet - blev det en Dagmar?

Så har Dagmar Biografen fundet det par, der tirsdag måtte afbryde deres bif-tur for at tage på fødegangen.
Biograf-parret fortæller, at fødslen gik godt, og at de glæder sig til at kigge forbi biografen, når de er kommet hjem med deres baby. Den glade fyr på fotoet her er sød - men er dog ikke bio-parrets.
Biograf-parret fortæller, at fødslen gik godt, og at de glæder sig til at kigge forbi biografen, når de er kommet hjem med deres baby. Den glade fyr på fotoet her er sød - men er dog ikke bio-parrets. SCANPIX arkiv

Efter en storstilet Facebook-jagt, der har givet tusindvis af glade kommentarer, likes og delinger, har Dagmar Biografen i København nu fundet det par, der forleden på dramatisk vis måtte afbryde deres bif-tur, fordi den kvindelige halvdel af parret skulle føde.

LÆS OGSÅ: Gik i fødsel under filmen - efterlyses af biograf

Vandet gik simpelthen i biffen - og Dagmar nåede ikke at få navn eller kontaktinfo på parret, som biografen da gerne vil give erstatningsbilletter til. Derfor lagde biografen en sød update med en efterlsyning ud på sin Facebook-side - en gestus, der i skrivende stund har givet op mod 18.000 opadvendte tommelfingre.

Glade og rørte

Og nu har de nybagte forældre så meldt sig. På Dagmars Facebookside giver Rie Kristensen sig til kende som kvinden, der er blevet kendt af alle i Facebook-land, efter hendes vand gik under filmen 'Selma'.

"Det var os, der i al hast måtte forlade film, popcorn og sodavand, da mit vand pludselig gik. Vi er meget glade og rørte over, at I har sat så meget i værks for at finde os," skriver den nybagte mor.

Blev det en Dagmar?

Rie Kristensen fortæller, at fødslen gik godt, og at hun og hendes mand er lykkelige over de mange, mange hilsner, der er kommet i kølvandet på biografens famøse efterlysning af dem.

Dagmar skrev i sin update, hvor parret blev efterlyst, at man da godt kunne komme med et forslag til et navn, hvis den nyfødte baby viste sig at være en pige.

Men der bliver ingen lille ny Dagmar i denne omgang. Rie Kristensen har nemlig født en dreng.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.