Fodboldstrid: DBU ser frem til direkte dialog med spillerne

I Dansk Boldspil-Union glæder man sig over, at spillerne nu deltager i mødet med unionen.
I Dansk Boldspil-Union glæder man sig over, at spillerne nu deltager i mødet med unionen.
I Dansk Boldspil-Union glæder man sig over, at spillerne nu deltager i mødet med unionen. Scanpix

Dansk Boldspil-Union ser frem til at kunne tale direkte med spillerne, når de to parter i fodboldstriden mødes torsdag.

Spillerforeningen meldte tidligere onsdag ud, at landsholdsanfører Daniel Agger og flere andre landsholdsspillere fra kvindelandsholdet og U21-landsholdet deltager på torsdagens med DBU.

Det glæder man sig over i unionen. I en pressemeddelelse konstaterer Dansk Boldspil-Union, at man flere gange har efterspurgt deltagelse fra landsholdsspillerne, så der kan være direkte dialog om de forhold og vilkår, som indgår i landsholdsaftalen.

- Vi ser frem til en direkte dialog med flere af spillerne, som vi har efterspurgt det i længere tid, siger Jakob Høyer, der er kommunikationschef i DBU.

- Det er rigtigt godt skridt i den rigtige retning og i arbejdet for at få en løsning, så landsholdene kan spille de vigtige venskabskampe om et par uger, fortsætter han.

DBU og Spillerforeningen har aftalt at mødes torsdag den 12. marts, og der er også afsat tid både fredag den 13. marts og mandag den 16. marts for at kunne få en aftale på plads.

Det bør nemlig ske inden landstræner Morten Olsen og U21-træner Jess Thorup tirsdag den 17. marts efter planen skal udtage landsholdene til de forestående venskabskampe mod USA og Frankrig.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.