FLASH: - Vi har ganske nylig styrket vores kontrol af efterretningstjenesterne. Fra For

- Vi har ganske nylig styrket vores kontrol af efterretningstjenesterne. Fra Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) vil man orientere tilsynet, når man bruger den ny kontrol.

Det siger forsvarsminister Nicolai Wammen (S), da han fremlægger regeringens pakke "Et stærkt værn mod terror " med statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), vicestatsminister, indenrigsminister Morten Østergaard (R) og justitsminister Mette Frederiksen (S).

- De, der rejser til Syrien og Irak er et stort problem. Der er det vigtigt, at vi giver vore efterretningstjenester gode muligheder for at beskytte Danmark, siger forsvarsminister Nicolai Wammen om, at politiet ikke skal have dommerkendelse ved overvågning.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt håber, at regeringens anti-terrorpakke hurtigt kommer gennem Folketinget. Den omfatter tolv initiativer og koster godt én milliard kroner.

- Det er ulykkeligt, at et våben fra hjemmeværnet er stjålet og endt i de forkerte hænder, siger Nicolai Wammen om, at gerningsmanden i weekenden skød med et fuldautomatisk gevær M95 ved terrorangrebet i København mod kulturhuset Krudttønden på Østerbro.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.