FLASH: Det er "absurd", at De Radikale skulle have et medansvar for weekendens terroran
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE


Det er "absurd", at De Radikale skulle have et medansvar for weekendens terrorangreb i København med to dræbte civile og fem sårede betjente, fordi partiet siden den ny udlændingelov i 1983 har støttet en politik, som åbner de danske grænser for ekstremister.

Det siger De Radikales leder, økonomiminister Morten Østergaard, før et Ecofin-møde med EU's finansministre. Han afviser kritik fra Dansk Folkepartis folketingskandidat, Aia Fog, der i jp.dk kritiserer De Radikale, som "står for de ekstremt åbne grænser".

- Jeg deltog i går aftes i mindehøjtideligheden inde ved Krudttønden. En smuk manifestation, hvor alle politiske partier var repræsenteret. Og hvor vi hørte forsonende ord både fra Danmarks statsminister og fra formanden for Det Mosaiske Trossamfund i Danmark, siger Morten Østergaard.

- I øvrigt en smuk tale fra den franske ambassadør og fra Politiforbundet. Og jeg vil ikke lade en folketingskandidat fra Dansk Folkeparti slå skår i et billede af et Danmark, der står sammen i en svær tid. Jeg synes, udtalelsen er absurd og taler for sig selv.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.