Findes verdens fredeligste politi på Island?

Politiet i Reykjavik er popoulære på Instagram, hvor de følges af over 21.000. Her lægger de billeder op af søde kattekillinger og doughnuts i stedet for billeder af kriminelle.
Det vrimler med hyggelige billeder på politiet i Reykjaviks Instagram-profil.
Det vrimler med hyggelige billeder på politiet i Reykjaviks Instagram-profil. Foto: Instagram

Politet i Reykjavik på Island har travlt med at lægge billeder op på Instagram. Men det er ikke kriminielle, der er på motiverne - det er i stedet nuttede kattekillinger og politi-klassikeren doughnuts. Det skriver metroxpress.

Island er flere gange blevet kåret til verdens fredeligste land, og på det sociale fotomedie Instagram ser det ud til, at deres politi også kan tage titlen som verdens fredeligste politi.

Over 21.000 Instagram-brugere følger det populære politi fra Reykjavik. Alligevel er Københavns Politi ikke interesserde i at gøre kunsten efter.

"Vi har valgt at fokusere vores kræfter på Twitter og har en Youtube-kanal som supplement. Så vi har ingen planer om at komme på Instagram lige med det første, men det kan jo sagtens komme," fortæller kommunikationschef i Københavns Politi Jens Harder Højbjerg til metroxpress.

Og hvis Københavns Politi med tiden ender på Instagram, skal stilen være lidt mere seriøs.

Kilde: metroxpress.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.