Filmstjerne venter sit andet barn

Benedict Cumberbatch bliver far igen, når teaterinstruktøren Sophie Hunter føder parrets andet barn næste år.
Sophie Hunter og Benedict Cumberbatch venter endnu en lille Cumber-baby. Parret har allerede sønnen Christopher.
Sophie Hunter og Benedict Cumberbatch venter endnu en lille Cumber-baby. Parret har allerede sønnen Christopher. Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Det er 16 måneder siden, at Benedict Cumberbatch blev far for første gang, og nu venter den Oscar-nominerede filmstjernes kone endnu en lille Cumber-baby.

Det bekræfter "Sherlock"-stjernens repræsentant på vegne af skuespilleren og fru Sophie Hunter, som er en anerkendt britisk teaterdirektør.

- Alle er vildt begejstrede, lyder meldingen kortfattet til E! News.

Cumberbatch og Hunter mødte hinanden i 2009 under indspilningerne til filmen "Burlesque Fairytales". I november 2014 annoncerede den 40-årige stjerneskuespiller og 38-årige teaterinstruktør i en notits i avisen The Times, at de havde forlovet sig.

På valentinsdag - 14. februar - året efter giftede parret sig, og fire måneder senere - i juni 2015 - kom sønnen Christopher Carlton til verden.

Parret værner om privatlivet, men måneden inden fødslen af lille Christopher fortalte den dengang vordende far, om hvor meget han glædede sig til familieforøgelsen.

- Jeg er så spændt på at møde mit barn, og det bliver en kæmpe del af mit liv og også den vigtigste rolle i mit liv, sagde han til ET Canada og tilføjede:

- Børn beriger ens liv - de begrænser det ikke. De giver dig inspiration og dybde i forståelsen af meningen med livet, og hvorfor vi egentligt er på jorden, lød det fra Cumberbatch, som blandt andet er kendt for sin karakteristiske dybe røst.

Den universitetsuddannede og ridderslåede skuespiller slog for alvor igennem med sin rolle som detektiven Sherlock Holmes i tv-serien "Sherlock" og har siden fået en dedikeret fanskare, der kalder sig selv for "Cumberbitches".

Benedict Cumberbatch kan ses spille over for danske Mads Mikkelsen i Marvel-braget "Doctor Strange", som får biografpremiere i Danmark 28. oktober.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.