Filmhelt redder lille pige fra menneskemængde

Det amerikanske filmidol Brad Pitt kom en lille pige til undsætning, da hun var ved at blive mast af skuespillerens ivrige fans.
Brad Pitt kom en lille pige til undsætning, da hun var ved at blive mast i mængden af ivrige fans.
Brad Pitt kom en lille pige til undsætning, da hun var ved at blive mast i mængden af ivrige fans. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Brad Pitt har gennem sin årelange karriere medvirket i et utal af film, der er blevet vist på det store hvide lærred. I filmene har den 52-årige skuespiller flere gange spillet karakterer, der i nogle scener skulle redde andre mennesker ud af ubehagelige situationer.

Nu viser det sig imidlertid, at Brad Pitt også kan finde ud af at redde mennesker i virkelighedens verden. Det skriver Hollywoodlife.com, der også har billeder af situationen.

Da "Troja"-stjernen tog en pause fra indspilningerne af sin nyeste film "Allied", valgte han at gå ud og hilse på de mange fans, der alle var mødt op for at få et glimt at den internationale stjerne.

I den store folkemængde stod en lille pige, og i deres iver for at hilse på Brad Pitt glemte de andre fans helt at passe på, at den unge tilskuer ikke blev klemt af menneskeflokken. Der gik dog ikke længe, før "World War Z"-skuespilleren blev opmærksom på kaosset og kom den lille pige til undsætning, beretter mediet.

Brad Pitt fik sammen med sine to bodyguards hevet den unge fan over afspærringen, hvorefter han fik trøstet den chokerede pige, der var begyndt at græde.

Efter at situationen var kommet under kontrol, fortsatte Brad Pitt med at hilse på sine fans, hvorefter han vendte tilbage til filmoptagelserne.

Dramafilmen "Allied" forventes at få premiere i USA i slutningen af året.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.